O NAMA

PIPER SLMS DOO je preduzeće koje se bavi uvozom i prodajom kutija za nakit. Osnovani smo februara 2002. godine. Do avgusta 2009. godine smo poslovali kao OD Piper, a tada je promenjen pravni oblik u DOO. Sedište se nalazi u Veterniku pored Novog Sada, na glavnom putu prema Bačkoj Palanci. Područje pokrivenosti našeg poslovanja je cela Republika Srbija.

U ovom trenutku prodajni asortiman obuhvata pre svega kutije za nakit visokog kvaliteta od različitih materijala (drvo, plastika, koža, pliš, karton). Kutije se prodaju u više dimenzija i pokrivaju širok spektar namena i proizvoda iz oblasti proizvodnje i prodaje nakita.

Na ovoj Internet prezentaciji naći ćete naš celokupan katalog izdeljen u kategorije radi lakšeg snalaženja. Takođe, katalog poseduje i mogućnost direktnog naručivanja kako bi proces naše saradnje učinili što ugodnijim i efikasnijim.

Sve informacije iz kataloga možete naći i u skraćenom obliku u okviru cenovika na samoj prezentaciji (takođe sa podrškom za naručivanje), kao i u okviru cenovnika u formatu Microsoft Excel koji možete skinuti na svoj računar i odštampati.

Želimo Vam dobrodošlicu i prijatno vreme provedeno na našoj prezentaciji. Za sve sugestije ili zamerke kontaktirajte nas putem priloženih kontakt informacija.